Xbox Only
Avatar van Firen
Rank: Member
Website: x
Leeftijd: 34
Woonplaats: Leusden
Beroep: WO geschiedenis
E-mail: x
MSN: x
Yahoo!: x
ICQ: x
Skype: x
Gamertag: x
Wii Friends Code: x
PSN ID: x
biografie
Ik ben Bart de Boer, geboren in november 1986 en woon in het dorp Leusden in de provincie Utrecht.

Ik game sinds mijn vierde jaar toen ik van mijn ouder een Gameboy kreeg. Sinds die tijd heb ik vele Nintendo consoles in bezit gehad en heb ik deze nog steeds. Op de SNES heb ik eigenlijk alle klassiekers wel gespeeld en in huis liggen bijvoorbeeld. Pas sinds het midden van de jaren 00 heb ik ook de PlayStation in huis staan. Een PSone met alleen de Final Fantasy games, ik ben RPG-liefhebber, en aan het einde van de PS2-tijd kocht ik die console ook nog, waar ik sindsdien de vele klassiekers voor heb verzameld. Dit zijn voornamelijk de actie-avonturen spelletjes en alles wat daar tegenaan schuurt

Ik zit bij Gaming Only omdat ik het leuk vind om mijn passie voor games te delen met de rest van de wereld. Bovendien is er bij GO de ruimte om af en toe wat breinbagger het web op te slingeren. Voor de rest is de ambitie van de site een grote drijfveer.

Ik vervul bij Gaming Only de rol van redacteur. Je zult me, gezien mijn Nintendo-geschiedenis, vooral over Nintendo zien schrijven, maar ik wil me ook wel eens wagen aan een post op de andere sites. Een berucht voorbeeld van een dergelijke post is die ene uit de zomer van 2010 over Chun Li.

Ik game momenteel veel op de consoles van Nintendo, omdat ik die gezien mijn geschiedenis allemaal heb liggen. Daarnaast houd ik natuurlijk de must-have titels voor de andere consoles natuurlijk in de gaten en speel ik die over het algemeen allemaal uit

Ik houd me naast gamen bezig met het schrijven voor een aantal andere sites. Ik schrijf dus redelijk veel. Voor de rest verdiep ik mij in de politieke geschiedenis van ons land uit interesse en dankzij de studie. Geld verdien ik bij mijn baan bij Staples Office Centre in de vestiging van Utrecht. Kortom een druk en veelzijdig leven, waar bier ook niet in ontbreekt.
reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
statistieken
Nintendo Games W C
Nintendo Wii: 0 0
Nintendo DS: 0 0
Virtual Console: 0 0
PC Games W C
PC: 0 0
PlayStation Games W C
PlayStation 3: 0 0
PlayStation Portable: 0 0
PlayStation Store: 0 0
Xbox Games W C
Xbox 360: 0 0
Xbox Live Arcade: 0 0
Totaal aantal games W C
0 0
Member content
Reviews: 0
Weblogs: 0
Foto's: 0
Overige
Games beoordeeld op Xbox Only: 0
Reacties op Xbox Only: 0
Totaal aantal FP reacties: 164
Forum posts: 307