Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Bart Ebbekink (Brolando)
Geplaatst op: 3 september 2007 om 10:34

Bron: Gametrailers
English Translation   Tags: Geen tags
xbox360

Keiharde actie in reclame van Stranglehold

Nieuws | 3 september 2007 - Vandaag is er een nieuwe commercial verschenen van de door John Woo geregisseerde actie game, Stranglehold. De naam John Woo zal bij sommige gamers misschien een belletje doen rinkelen door bekende actiefilms als Mission Impossible II en Face Off. Er is echter nog een film die we absoluut niet mogen vergeten, namelijk Hard Boiled. Midway kondigde eerder al aan dat Stranglehold, die gebaseerd is op de film Hard Boiled zijn gouden status heeft bereikt, en dus klaar is voor productie.

De game wordt geregisseerd door John Woo en keiharde actie, special effects en interactieve omgevingen zullen ook dit keer de vaste ingrediënten zijn. Dankzij de kracht van de Unreal Engine 3.0 wordt dit allemaal prachtig in beeld gebracht. Vandaag is er dus een reclame filmpje verschenen voor Stranglehold.

Kan je echter niet wachten om dit spel zelf te spelen, dan is er een demo beschikbaar op Xbox Live Marketplace, waar je één level van de game kan spelen. Stranglehold ligt vanaf 7 september in de winkels.


reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Tradewest Games
Uitgever: Tradewest Games
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 21 september 2007
Website: Officile website
Stats
Aantal keer in collectie: 28
Aantal keer in wenslijst: 4

gerelateerde media