Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Tom van Erp (Tommie)
Geplaatst op: 31 augustus 2007 om 17:52


English Translation   Tags: Geen tags
xbox360

Stranglehold op de Xbox 360 is van goud

Nieuws | 31 augustus 2007 - Midway heeft zojuist via een persbericht laten weten dat de Xbox 360 versie van John Woo Presents: Stranglehold goud is geworden. Dit betekent dat de ontwikkeling van de game helemaal af is en de game nu naar de drukker gestuurd kan worden. Ook heeft Midway de definitieve releasedatums bekend gemaakt.

Zo moet Stranglehold op 5 september uit gaan komen op de Xbox 360 in Amerika, waarna de Europese versie volgt op 14 september. De PC versie van Stranglehold ligt op 18 september in de Amerikaanse winkels, gevolgd door Europa op 21 september. Als laatste de Playstation 3 versie, die op 25 september op de Playstation 3 uit moet gaan komen in Amerika, en op een nog onbekende datum in oktober in Europa.

Vanaf 14 september kunnen wij Europeanen dus aan de slag met de intense actie van John Woo. Midway heeft veel vetrouwen in de game en analisten verwachten zelfs dat de Xbox 360 versie minimaal 1 miljoen exemplaren gaat verkopen in zijn totaliteit. Ga jij de game kopen?

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Tradewest Games
Uitgever: Tradewest Games
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 21 september 2007
Stats
Aantal keer in collectie: 28
Aantal keer in wenslijst: 4

gerelateerde media