Xbox Only
nieuws
Live Arcade

Auteur: Martijn Gelissen (Re4zeN)
Geplaatst op: 7 maart 2007 om 11:26

Bron: IGN
English Translation   Tags: Geen tags
xbox360

Screenshots en details van Pinball FX

Nieuws | 7 maart 2007 - Het is al weer een tijdje geleden dat we iets hoorden over de arcade game Pinball FX. Maar daar komt nu verandering in. Op de GDC was er namelijk en speelbare demo voor de pers beschikbaar. Hieruit kwamen enkele interessante details naar voren, alsmede enkele nieuwe screenshots van de game.


In Pinball FX zal de bal worden afgeschoten met de "A" knop. Vervolgens zullen beide triggers fungeren als de flippers. Daarnaast kan de speler de tafel ook een zetje geven, dit gebeurd met de linker anolge stick. Indien je de tafel een te hard zetje geeft slaat hij natuurlijk op tilt. In de demo waren slechts drie kasten speelbaar. Een kast was voorzien van een hot-rod thema en een andere had een spionnen thema. Over het totaal aantal speelbare kasten is helaas nog niets bekend.


Microsoft heeft tevens laten weten dat er nieuwe kasten zouden verschijnen op de Xbox Live Marketplace als downloadable content. Wanneer de game voor het grote publiek beschikbaar is weet helaas nog niemand. Bekijk de rest van de nieuwe screenshots hieronder.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: ZeniMax Online Studios
Uitgever: ZeniMax Media Inc.
Meer info
Genre(s): Sport
Aantal spelers: 2-4
Release: 25 april 2007
Prijs: 800 MS Points
Stats
Aantal keer in collectie: 9
Aantal keer in wenslijst: 1
gerelateerde media