Xbox Only
nieuws
Live Arcade

Auteur: Tom van Erp (Tommie)
Geplaatst op: 6 februari 2007 om 15:01

Bron: Pinball FX Official Website
English Translation   Tags: Geen tags
xbox360

Pinball FX aangekondigd voor Xbox Live Arcade

Nieuws | 6 februari 2007 - Eén genre dat zeer gewild is voor een Live Arcade game is natuurlijk een pinball game. Tot dusver is deze nog niet verschenen maar daar gaat binnenkort verandering in komen want Zen Studios kondigt vandaag haar eerste Xbox Live Arcade game aan in de vorm van Pinball FX.

Pinball FX is een zeer verslavende en leuke pinball game voor zowel de experts als voor de beginners. De game kent een unieke physics engine die nog nooit zo realistisch was in een pinball game. De game combineert het plezier en de spanning van een tradioneel pinball spelletje, met de unieke en innovatieve features uit de game. Met de kracht van de Xbox 360 weet Pinball FX de nieuwe standaard de zetten voor 'bal physics' en grafische detail in een pinball game.

De game kent een aantal interessante features. Zo kun je live chatten met de Xbox Live Vision camera als je head-to-head speelt tegen een vriend of onbekende op Xbox Live. Daarnaast heeft de game drie, driedimensionale pinball tafels en kun je tevens nieuwe tafels via de Xbox Live Marketplace downloaden. Ook zal de tafel steeds meer uitdaging bieden, naarmate je meer zult spelen en beter zult worden. Natuurlijk staan de realistische physics en gedetailleerde tafels als een huis.

Wanneer Pinball FX op de Xbox Live Arcade te downloaden zal zijn is nog niet bekend. De game zal in ieder geval niet in februari uitkomen, aangezien de game niet in de lijst van Xbox Live Arcade games staat die voor februari gepland staan. Bekijk hieronder alvast de eerste twaalf screenshots van de game.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: ZeniMax Online Studios
Uitgever: ZeniMax Media Inc.
Meer info
Genre(s): Sport
Aantal spelers: 2-4
Release: 25 april 2007
Prijs: 800 MS Points
Website: Officile website
Stats
Aantal keer in collectie: 9
Aantal keer in wenslijst: 1
gerelateerde media