Xbox Only
nieuws
Xbox default sfeerafbeelding

Auteur: Joey Coenraerds (Joey)
Geplaatst op: 7 mei 2016 om 09:47
xbox360

Inhoud Battlefield 1 Deluxe Edition onthuld

Nieuws | 7 mei 2016 - Tijdens de aankondiging van Battlefield 1 heeft EA ook bekendgemaakt dat een Early Enlister Deluxe Edition van de shooter verschijnt. Deze Deluxe Edition is digitaal aan te kopen op de Xbox en PlayStation Stores, alsook op pc via Origin voor 79,99.

Early Enlister Deluxe Edition
Naast een exemplaar van Battlefield 1 bevat deze Early Enlister Deluxe Edition ook vroegtijdige toegang tot de game. Dit al op 18 oktober. Daarnaast vind je in deze speciale digitale editie ook het Hellfighter, Red Baron en Lawrence of Arabia Pack vol met gethematiseerde wapens en uitrusting. Als laatste krijgen kopers van deze editie ook nog vijf extra Battlepacks.

Battlefield 1
Battlefield 1 speelt zich af in de Eerste Wereldoorlog waar de speler zal vechten op verschillende locaties in de wereld. De Wereldoorlog 1 shooter moet veel bruter en donkerder aanvoelen als zijn voorgangers en DICE claimt ook dat ze de intensiteit van de gevechten hebben verhoogd. Multiplayer-matches zullen wederom bestaan uit maximaal 64 spelers, waar je in een squad kunt spelen, maar ook als 'lone wolf'.

Battlefield 1 ligt op 21 oktober in de winkelrekken voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: DICE
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 21 oktober 2016
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media