Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 20 januari 2015 om 12:25
xbox360

Battlefield Hardline eerder in EA Access

Nieuws | 20 januari 2015 - Battlefield Hardline verschijnt op 19 maart, maar Xbox One-bezitters met een EA Access-abonnement kunnen eerder aan de slag met de game. Op een vraag via Twitter liet het officiŽle Battlefield-account weten dat de game eerder beschikbaar zal zijn via EA Access.

Battlefield Hardline op EA Access
Waarschijnlijk krijg je de mogelijkheid om Battlefield Hardline enkele dagen voor de release al een beperkt aantal uren te spelen, als je de game gepre-ordered hebt. Dit was onder andere het geval bij FIFA 15 en Dragon Age: Inquisition. Je moet de game dus wel apart aanschaffen om vroegtijdig toegang te krijgen.

Battlefield Hardline
Battlefield Hardline is een cops vs. robbers-achtige game binnen de Battlefield-franchise. In de campaign kruip je in de huid van agent Nick Mendoza die betrokken wordt bij het oplossen van een drugsoorlog in Miami. De multiplayer draait vooral om de politie tegenover de boeven, met modes als Heist waarin de boeven geld moeten stelen uit geldtransporten en dit geld naar een extraction point moeten brengen.

Battlefield Hardline verschijnt op 19 maart voor de pc, PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Visceral Games
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Genre(s):
Aantal spelers: -
Release: 19 maart 2015
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media