Xbox Only
nieuws
Xbox default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 1 februari 2013 om 13:43
xbox360

GRID 2 verschijnt op 31 mei

Nieuws | 1 februari 2013 - GRID 2, de nieuwste racegame van Codemasters, verschijnt op 31 mei voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Dat heeft de uitgever bekendgemaakt. Ook komt er een speciale pre-order actie waarbij je extra wagens en tracks krijgt.

GRID 2 pre-order
In Engeland zijn er 2 verschillende pre-order packs verkrijgbaar: het McLaren Racing Pack en het Head Start Pack. Het McLaren Racing Pack bevat de McLaren MP4-12C GT3 Special Edition, een speciaal online event en 2 lay-outs van het Brands Hatch Circuit. In het Head Start Pack vind je de Mercedes-Benz SLR McLaren 722 GT en kortingen in de Car Upgrades story in de multiplayer. Of en zo ja welke van deze pre-orders in Nederland en BelgiŽ beschikbaar zullen zijn is nog niet bekend.

GRID 2
GRID 2 is de opvolger van Race Driver GRID uit 2008 en neemt spelers mee naar circuit als Yas Marina en Brands Hatch. Net zoals in deel 1 wordt er ook weer volop op stratencircuits geracet in onder andere Chicago, Miami en Parijs. Vlak na de aankondiging van de game liet Codemasters weten dat GRID 2 geen cockpitview krijgt, omdat een te klein percentage van de spelers deze optie gebruikte in Race Driver GRID.

Codemasters gaf met de aankondiging van de releasedatum van GRID 2 ook gelijk de boxart van de game vrij. Die kun je hieronder zien.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Meer info
Genre(s): Arcade Racer
Aantal spelers: -
Release: 31 mei 2013
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 2

gerelateerde media