Xbox Only
nieuws
Xbox default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 8 augustus 2012 om 09:50
xbox360

Codemasters kondigt GRID 2 aan

Nieuws | 8 augustus 2012 - Het is volgend jaar alweer 5 jaar geleden dat Race Driver: GRID verscheen en Codemasters vindt het nu eindelijk tijd voor een opvolger. De Engelse uitgever kondigt zojuist aan dat GRID 2 in 2013 zal verschijnen voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Race is een persoon
GRID 2 zal volgens Codemasters verder bouwen op de succespunten van Race Driver: GRID, de AI, het schademodel en de snelle actie. Volgens Clive Moody, executive producer van de game moet een race in GRID 2 niet gewoon een aantal auto's op een track zijn die tegen elkaar racen, maar is iedere race een persoon met zijn eigen karakter. Wat hij daarmee bedoelt is een raadsel.

Quote:
GRID’s back and we’re going to make street, track and road racing exciting again. The core design philosophy for GRID 2 is that we treat the race as a character, not a consequence of simply putting cars on tracks. Everything that goes into the game impacts on that second-to-second, in the moment, blockbuster drama – the feel and personality of the race.


Chicago naar Parijs
De 1ste trailer van de game onthult verschillende locaties zoals Chicago, Parijs, Miami en de kust van Californië. Ook gaat GRID 2 het circuit weer op, want in de trailer is een glimps te zien van het Yas Marina circuit in Adu Dhabi. Nieuw in GRID 2 is offroad racen. De game gebruikt wat Codemasters het Truefeel Handling systeem noemt, dit zou ervoor moeten zorgen dat GRID 2 toegankelijk moet zijn, maar toch veel uitdaging biedt voor de ervaren racer.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Meer info
Genre(s): Arcade Racer
Aantal spelers: -
Release: 31 mei 2013
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 2

gerelateerde media