Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 30 juni 2012 om 00:05
xbox360

Sleeping Dogs niet zo groot als True Crime

Nieuws | 30 juni 2012 - De game Sleeping Dogs begon als een game in de True Crime-serie, maar werd de game uiteindelijk naar de prullenbak gestuurd. Square Enix pikte de rechten op en de game zal nu op 17 augustus in de winkels liggen. Voor diegene die verwachten dat de game net zo groot zal worden als eerdere True Crime-games, komen bedrogen uit. Ontwikkelaar United Front heeft namelijk tegenover OPM laten weten dat er gekozen is voor ‘gameplay density’ en niet voor kilometers lange omgevingen.

Niet groot
Volgens United Front zal een te groot gebied de gameplay niet ten goede komen. Spelers zullen in een groot gebied teveel bezig zijn met het nutteloos rijden en/of lopen naar een bepaalde plek. In Sleeping Dogs zal het geheel meer gestroomlijnd zijn.

Toch wel groot?
Dit wil echter niet zeggen dat de wereld van Sleeping Dogs heel klein is. Volgens de ontwikkelaar zal de game zich kunnen meten met de meeste open wereld-games van vandaag de dag:

Quote:
“We really tried to pack the island with many different kinds of stuff as possible. I think our size is fairly competitive with other open world titles.”

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: United Front Games
Uitgever: Square Enix
Meer info
Genre(s): Action
Free-roaming
Aantal spelers: -
Release: 17 augustus 2012
Stats
Aantal keer in collectie: 2
Aantal keer in wenslijst: 3

gerelateerde media