Xbox Only
nieuws
Hardware

Auteur: David Kroes (Sentinel)
Geplaatst op: 3 mei 2012 om 11:18
xbox360

Microsoft gaat goedkope 360 met abo aanbieden?

Gerucht | 3 mei 2012 - The Verge heeft uit betrouwbare bronnen vernomen dat Microsoft van plan is om een goedkopere Xbox 360 met Kinect en een abonnement aan te bieden in Amerika. Hiermee zou Microsoft willen concurreren met Apple TV.

Abonnement
Voor 99 dollar zouden Amerikanen een Xbox 360 met 4GB opslag en de Kinect camera kunnen aanschaffen. Hieraan is dan tevens een abonnement van 15 dollar per maand voor 2 jaar aan verbonden. Bij dit abonnement zou dan Xbox Live Gold in zitten. Daarnaast zou men volgens de bron een abonnement op een video- of sportservice erbij krijgen. Dit zou voor Amerikanen bijvoorbeeld Hulu, Netflix of ESPN kunnen zijn. Met dit pakket zou Microsoft concurrenten als de Apple TV willen tegengaan. Klanten die hun abonnement eerder stopzetten moeten een boete betalen.

Xbox
Vooralsnog heeft Microsoft zelf nog niet gereageerd op dit gerucht, al zijn er al eerder geruchten opgedoken over soortgelijke plannen van Microsoft. Wie de Xbox 360 4GB + Kinect bundel nu los wil kopen betaalt rond de 300 euro. De adviesprijs voor 2 jaar Xbox Live Gold bedraagt momenteel 59,99 euro per jaar. Of een abonnement op den duur ook werkelijk goedkoper is, is nog maar de vraag.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
hardware info
Categorie: Systeem
Release: N.N.B.