Xbox Only
nieuws
Xbox default sfeerafbeelding

Auteur: Levi de Vulder (Tekkenfanaat)
Geplaatst op: 13 april 2012 om 16:00


English Translation   Tags: Geen tags
alg

TGIF! - Gameplaneten raden en Mario draait door

Nieuws | 13 april 2012 - Welkom bij de tweede TGIF! van deze maand. Zoals altijd kijken we wat er vandaag zoal in de winkelrekken verschenen is en wat we de komende week mogen verwachten, wat er in het weekend te beleven valt, welke interessante aanbiedingen er zijn en een beetje lol in de vorm van een bijzonder of gek filmpje mag natuurlijk niet ontbreken!


Qua releases gaan we een hele stille week tegemoet. Alleen de Xbox 360 lijkt er een toppertje bij te gaan krijgen; op 17 april zal namelijk The Witcher II op de Xbox 360 uitkomen. Patrick gaf de PC-versie van de titel een dikke 10 en Andr้ had recent de mogelijkheid om de Xbox 360-versie te spelen.


PC-, Xbox 360-gamers die Mass Effect 3 in bezit hebben kunnen dit weekend opnieuw aan de slag met een speciaal Operation-evenement: Operation Resurgence. Operation Resurgence staat in het teken van de eerste multiplayeruitbreiding die deze week verscheen. Iedereen die aan het weekend deelneemt zal een Reserves Pack krijgen, waarmee een multiplayerpersonage van het Resurgence-pakket vrijgespeeld kan worden.

BioWare liet ook meteen weten waarom deze speciale weekenden meestal niet op de PlayStation 3 verschijnen. Volgens BioWare laat Sony het niet toe om bepaalde multiplayerevenementen op de PlayStation 3 te organiseren. BioWare werkt momenteel met Sony aan een oplossing hiervoor.
Steam heeft dit weekend Wargame: European Escalation in de aanbieding. In plaats van de standaard €39,99 zal de titel dit weekend aan te schaffen zijn voor €23,99, een korting van zo'n slordige 40%. Ook Might & Magic Heroes VI (€24,99) en Might & Magic: Clash of Heroes (€7,49) zijn met de nodige korting aan te schaffen.


Niet lang geleden kwam de eerste aflevering van Unnecessary Censorship in Mass Effect 3 al voorbij en de makers hebben nu ook een tweede deel gemaakt. Het is opnieuw niet aangeraden te kijken als je nog niet zo ver bent in Mass Effect 3, je weet nooit wat er voor jouw verhaal verklapt kan worden.


En omdat we ook wel eens de behoefte hebben om onze kennis van games te testen, plaatsen we in deze TGIF! ook het onderstaande filmpje. Het filmpje, gemaakt door Tim Hijlkema, toont met leuke animaties verschillende videogameplaneten. Aan ons de taak om te raden welke planeet bij welke game hoort. Valsspelen doe je door de beschrijving onder de video op Youtube te lezen.


Mario, onze favoriete loodgieter, is de vrolijkheid zelve, maar wat als Mario het nu een keer echt helemaal zat is en compleet door het dolle gaat? Als we Dorkly mogen geloven komen we in aanraking met een Mario die als ware massamoordenaar door de levels dendert.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!