Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 16 maart 2012 om 17:00
xbox360

Codemasters kondigt F1 2012 aan

Nieuws | 16 maart 2012 - Vlak voor de start van het nieuwe F1 seizoen kondigt Codemasters F1 2012 aan. De game zal dit jaar opnieuw in september verschijnen en komt uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De 1ste nieuwe aangekondigde feature is de toevoeging van de Young Driver Test.

Young Driver Test
In plaats van aan het begin van je carrière een team te kiezen waar je voor wilt rijden moet je in F1 2012 een stoeltje verdienen. Dit doe je als speler door deel te nemen aan de Young Driver Test. Dit zijn testdagen voor jonge coureurs die ieder jaar na het seizoen in Abu Dhabi plaatsvinden op het Yas Marina circuit. Via een aantal tutorials en tests word je geïntroduceerd in de wereld van Formule 1 in F1 2012.

F1 2012
De aankondiging van Codemasters spreekt ook van de terugkeer van de co-op mode, maar verder ontbreken details over nieuwe gameplayelementen. Wel zullen ook dit jaar natuurlijk weer alle coureurs, team en circuits aanwezig zijn. Nieuw op de racekalender dit jaar is Austin in Texas, terwijl de Nürburgring plaats maakt voor de Hockenheimring, de Grand Prix van Bahrein terugkeert en de GP van Turkije niet meer verreden wordt.

F1 2012 komt in september uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De aankondiging van de game volgt op het nieuws eerder deze week dat Codemasters de licentiedeal voor het maken van Formule 1 games met meerdere jaren heeft verlengd.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Meer info
Genre(s): Simulation Racer
Aantal spelers: -
Release: 21 september 2012
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 1

gerelateerde media