Xbox Only
nieuws
Xbox default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 13 maart 2012 om 15:00
alg

Codemasters verlengt F1 licentie

Nieuws | 13 maart 2012 - Codemasters en Formula One Limited, de commerciŽle rechtenhouder van de F1, hebben zojuist bekend gemaakt dat Codemasters ook de komende jaren de F1 licentie mag gebruiken. Dit betekent dat we de komende jaren nog een aantal F1 games van Codemasters mogen verwachten.

Verlenging licentie
De deal tussen Codemasters en Formula One Limited werd in 2008 gesloten en loopt nog tot en met het einde van dit jaar. Met de verlenging van de overeenkomst maakt Codemasters ook de komende jaren Formule 1 games. Het persbericht vermeldt niet voor hoe lang de licentie precies verlengd wordt.

F1-games
De laatste jaren produceerde Codemasters verschillende Formule 1-games te beginnen met F1 2009 voor de PSP en Wii. Daarna volgde F1 2010 voor de PC, PS3 en Xbox 360, en in september vorig jaar kwam F1 2011 uit voor diezelfde platformen. F1 2011 werd later ook nog overgezet naar de Nintendo 3DS en kwam pas uit voor de PlayStation Vita. Over het algemeen worden de F1 titels van Codemasters goed gewaardeerd al zijn ze vaak wel het slachtoffer van veel bugs.

De nieuwe game in de serie, F1 2012, is nog niet officieel onthuld, maar komt naar verwachting in september dit jaar uit. Voor F1-fans die niet zo lang willen wachten, aankomend weekend begint het Formule 1 seizoen 2012 met de race op Albert Park in Melbourne, AustraliŽ.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk
Opgericht in 1986