Xbox Only
nieuws
Xbox default sfeerafbeelding

Auteur: Stefan van Veen (SvV_Ying)
Geplaatst op: 14 november 2011 om 10:54
xbox360

De hoofdrolspeler van GTA V ontdekt?

Gerucht | 14 november 2011 - Speurwerk van het Official PlayStation Magazine en enkele Grand Theft Auto fansites heeft er toe geleid dat wellicht de acteur achter de vermoedelijke hoofdrolspeler van GTA V is gevonden.

Ned Luke
De Amerikaanse acteur Ned Luke, het meest bekend van enkele optredens in Law & Order, is volgens filmsite IMDB bezig met de rol van Albert De Silva in Grand Theft Auto V. De achternaam De Silva dook eerder ook al op in casting voor de game en lijkt een belangrijk personage in de game. Niet alleen staat GTA V vermeld op zijn IMDB-pagina, ook lijkt de acteur aardig op het blanke personage uit de GTA V-trailer.Meer aanwijzingen
Aardig wat aanwijzingen dus dat Ned Luke weleens het personage uit de trailer is en wellicht de hoofdpersoon, maar er is nog meer; in een videoclip waarin we de acteur aan het werk zien, wordt duidelijk dat ook zijn stem overeenkomt met die van de voice-over uit de GTA V-trailer. Voorlopig is het wachten op antwoord van Rockstar.

reacties
#204411  | 14 november 2011 12:00 - ShiftyInc
Avatar van ShiftyInc
Reacties: 1.875
Bij deze acteur staat geen rumored erbij dus dan is het meestal wel een feit dat die erin zit. C.J. staat er ook bij, die wel als rumored. maar zou me ook niks verbazen. Stem komt inderdaad heeel erg overeen.
#204417  | 14 november 2011 13:14 - lunaticrichard
Avatar van lunaticrichard
Reacties: 4.183
en de neus klopt precies ! dead giveaway !

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Rockstar North
Uitgever: Rockstar Games
Meer info
Genre(s): Action
Adventure
Aantal spelers: -
Release: 17 september 2013
Website: Officile website
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 9

gerelateerde media