Xbox Only
nieuws
Xbox default sfeerafbeelding

Auteur: Frederik Burm (nightwing)
Geplaatst op: 1 maart 2011 om 19:29
xbox360

Harmonix wil ander genre uitproberen

Nieuws | 1 maart 2011 - Harmonix CEO Alex Rigopulos heeft laten weten dat zijn bedrijf interesse heeft om games te maken in een ander genre dan het vertrouwde muziekgenre.

Motion gaming
In een interview met Destructoid gaf Alex mee dat zijn bedrijf enkele coole ideen heeft die een heel andere richting uitgaan dan Rockband of Dance Central. Tot voor kort was Harmonix volledig gefocust op uitsluitend muziek games. Welke richting men precies wil uitgaan is nog niet bekend. Wel is nu al duidelijk dat het zeker geen shooter zal worden. De CEO geeft verder toe dat men vooral gentrigeerd is door motion gaming en dat toekomstige projecten rond deze nieuwe vorm van gamen een optie zijn.

Nieuwe IP's
Iedereen die nu schrik heeft dat Harmonix een bekende franchise zoals Rock Band of Dance Central zal verwaarlozen kan op zijn beide oren slapen. Volgens Rigopulos is het bedrijf de volgende 12 maanden helemaal gericht op deze 2 toppers. Al snel voegde hij hieraan toe dat men wel al een hoop creatief werk heeft verricht in verband met nieuwe IP's. Men staat bijna te popelen om hier meer over te vertellen in de toekomst.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Verenigde Staten
Opgericht in 1995