Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Arne Saerens (Velaro)
Geplaatst op: 26 februari 2011 om 00:50

Bron: Crytek
English Translation   Tags: Crysis 2, Crytek, demo
xbox360

Nieuwe Crysis demo Xbox 360 en PC, PS3 volgt

Nieuws | 26 februari 2011 - EA en Crytek hebben bevestigd dat de nieuwe demo voor de Xbox 360 en de PC op 1 maart verschijnt. PS3-gamers zullen nog even geduld moeten uitoefenen.

Demo
Vorige maand werd de vroege Crysis 2 multiplayer demo door meer dan 1,7 miljoen gebruikers gedownload op Live Marketplace. Crytek beweert gebruik gemaakt te hebben van de feedback van de spelers om de ervaring nog meer te bevorderen. Alle versies van de demo zullen 2 maps bevatten. Het gaat om 'Pier 17' en 'Skyline' (was reeds speelbaar in de eerdere demo). Deze maps zullen speelbaar zijn in de modes 'Team Instant Action' en 'Crash Site'. De eerstgenoemde is een vorm van team deathmatch. In 'Crash Site' is het de bedoeling om controle te verkrijgen en behouden over door aliens gedropte pods.

Crysis 2
Crysis 2 is de eerste FPS die loopt op de CryEngine 3. De game speelt zich af in New York. De grote kracht van het spel schuilt in de nanosuit. Hiermee krijgt de speler de beschikking over eigenschappen zoals onzichtbaarheid, snelheid, armor of kracht. De game verschijnt op 24 maart.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Crytek
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 25 maart 2011
Website: Officile website
Stats
Aantal keer in collectie: 5
Aantal keer in wenslijst: 6

gerelateerde media