Xbox Only
nieuws
Xbox default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 8 februari 2011 om 10:24
alg

Ontslagen Harmonix, geen invloed op DLC

Nieuws | 8 februari 2011 - Joystiq meldt dat Rock Band en Dance Central ontwikkelaar Harmonix ongeveer 30-35 van de 240 medewerkers heeft ontslagen vanwege een herstructurering. Plannen voor de aankomende Rock Band 3 en Dance Central DLC zouden niet in gevaar zijn.

Herstructurering
De ontslagen maken deel uit van een herstructurering om het aantal personeelsleden in lijn brengen met de huidige ontwikkelplannen van de studio. Het nieuws komt een maand nadat Harmonix zelfstandig verder ging na de verkoop van het bedrijf aan een investeringsmaatschappij voor een bedrag van $50. Volgens Harmonix zijn onder de ontslagen medewerkers ook verschillende fulltime krachten.

Quote:
Harmonix is restructuring our organization to bring it into alignment with our current product development plans. Unfortunately, this means reducing the number of full-time staff. We sincerely appreciate the work of each and every one of these employees. Harmonix is working to ensure that those affected are well taken care of as we make this change.


DLC
Volgens een bron binnen de studio hebben de ontslagen verder geen invloed op de DLC voor Rock Band 3 en Dance Central. Naast de DLC is momenteel alleen bekend dat Harmonix aan een Nintendo 3DS game werkt die op dit moment nog geen titel heeft.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Verenigde Staten
Opgericht in 1995