Xbox Only
nieuws
Xbox default sfeerafbeelding

Auteur: Tino Schreuders (Launch)
Geplaatst op: 30 november 2010 om 13:38
alg

EA heeft geen interesse in Harmonix

Nieuws | 30 november 2010 - Harmonix ligt nu een kleine 2-3 weken voor het oprapen, maar EA, die de Rock Band games uitgeeft, laat weten niet geïnteresseerd te zijn in de studio. CEO John Riccitielo zegt dat het theoretisch gezien een logische keuze zou zijn, maar is op dit moment alleen op zoek naar technologie, bekwaamheid en nieuwe IP’s. Dit laat hij weten in een interview met Bloomberg.

Investeerder
Hij doet het niet omdat het volgens hem geen goed beeld geeft naar investeerders toe over de toekomst van het bedrijf wanneer ze veel geld neerleggen om een oudere studio op te pikken. En investeerders hebben ze nog hard nodig.

Quote:
We're still out of favour. Moves that look like I'm doubling down on yesterday would make it harder still to convince investors that tomorrow is the Promised Land.


Vallend mes
Daarnaast vergelijkt hij de Rock Band en Dance Central studio met een vallend mes en dat het meer schade aan zal richten dan goed zal doen.
Quote:
I'm sure some smart investor will buy the business feeling that they can catch a falling knife, but more people have been cut trying to catch falling knives than have benefited from getting the timing exactly right.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Verenigde Staten
Opgericht in 1995