Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 15 november 2010 om 18:36
xbox360

F1 2010 verkoopt 2 miljoen keer

Nieuws | 15 november 2010 - In een interview met Gamesindustry.biz heeft de hoogste baas van Codemasters, Rod Cousens, de 1ste verkoopcijfers van F1 2010 bekend gemaakt. In totaal zijn er van de game ongeveer 2 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan.

Alleen EU en AziŽ
Volgens Cousens gaat het om de verkoopcijfers van de game in de 1ste maand na de lancering, oktober, en hebben de cijfers alleen betrekking op Europa en AziŽ. Of de game in de Verenigde Staten maar weinig heeft verkocht of dat er geen verkoopcijfers bekend zijn uit de VS gaf Cousens niet aan. Daarnaast geeft Cousens nog aan dat hij het onbegrijpelijk vindt dat andere uitgevers de F1 licentie zo lang hebben laten liggen, maar dat het hem niet zo verbazen als ze nu toch proberen die licentie in handen te krijgen.

Quote:
I challenge anyone that wouldn't want that. I'm sure they're all knocking on Bernie Ecclestone's door, trying to take the license away from us.


F1 2010
F1 2010 kreeg op Gaming Only een score van 82%, waarbij het grootste minpunt de vele bugs waren die in het spel zaten. Dit is onlangs verholpen met een patch die uitgekomen is voor de game.

Codemasters werkt momenteel aan F1 2011, deze game moet aan het eind van de zomer van 2011 uitkomen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Meer info
Genre(s): Simulation Racer
Aantal spelers: -
Release: 24 september 2010
Stats
Aantal keer in collectie: 9
Aantal keer in wenslijst: 5

gerelateerde media