Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Martijn Gelissen (Re4zeN)
Geplaatst op: 6 november 2010 om 12:49
xbox360

Nieuwe demo's op Xbox Live Marketplace

Nieuws | 6 november 2010 - Major Nelson laat ons vandaag weten dat er maar liefst 3 nieuwe demo's te vinden zijn op Xbox Live Marketplace, te weten Rock Band 3, Kinect Joyride en Apache: Air Assault.

De demo's zijn gratis te downloaden voor Xbox Live Gold leden, Silver leden dienen nog een weekje te wachten alvorens ze aan de slag kunnen met deze demo's. Hieronder vindt je nog een korte beschrijving van de drie genoemde games.

Rock Band 3
In het derde deel van Rock Band is het weer mogelijk te spelen als een voltallige band met verschillende instrumenten. Deze band kan uit 7 personen bestaan: Een gitarist, een drummer, een toetsenist, een bassist, een leadzanger en twee achtergrondzangers. Verder is het mogelijk nummers in verschillende moeilijkheidgraden te spelen, met een speciale moeilijkheidsgraad Pro-mode. Met Pro-mode moeten er realistische noten aangeslagen worden.

Kinect Joyride
Kinect Joyride combineert kart racen met de mogelijkheid de kart te besturen zonder controller. Door gebruik te maken van je eigen lichaam registreert Xbox Kinect je houding en vertaalt dit naar de bewegingen in de game. Hierbij is het mogelijk het op te nemen tegen spelers thuis of online tot en met 8 spelers

Apache: Air Assault
Apache: Air Assault is een 'helicopter combat game' en zal gemaakt worden door Gaijin Entertainment. Deze ontwikkelaar was ook verantwoordelijk voor IL-2 Sturmovik: Birds of Prey. De game zal 16 missies met zich meebrengen, die zich onder andere zal afspelen in de bergen van het Midden Oosten, de kust van Afrika en de jungles van Zuid Amerika.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: BigPark
Uitgever: Microsoft Studios
Meer info
Genre(s): Arcade Racer
Aantal spelers: 1-8
Release: 10 november 2010
Stats
Aantal keer in collectie: 1
Aantal keer in wenslijst: 1

gerelateerde media