Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 19 oktober 2010 om 10:11
Bron: Codemasters
Getipt door: stringnikolaas
English Translation   Tags: codemasters, f1 2010, bugs, patch
xbox360

Eerste details F1 2010 patch

Nieuws | 19 oktober 2010 - Codemasters heeft gisteravond op haar forum de eerste details vrijgegeven van de F1 2010 patch. Niet alleen de corrupte save games en de problemen met de pitstop zullen worden aangepast, ook zijn er vele gameplay tweaks en andere bugs die verholpen worden.

Fixes
Zoals aangegeven zullen de problemen met corrupte save games aangepakt worden en de bug waarbij de lollipop man je veel te lang ophield in de pitstraat. Ook de bug waarbij sommige AI wagens tijdens een droge race geen pitstop maakten en het probleem dat je vast kon komen te zitten in de pit tijdens een pitstop behoren tot de verleden tijd.

Gameplay updates
Naast fixes voor bugs zijn er ook verschillende updates voor de gameplay. Veel mensen klaagden over de split times die bovenin het scherm worden weergegeven. Hier stond slechts het verschil in rondetijd en niet het gat wat je hebt met de auto voor en achter je. Dit is nu aangepast, zodat dit wel wordt weergegeven. De AI is op een aantal punten verbeterd, zo worden de AI wagens nu meer beÔnvloed door schade en zullen ze in hun out- en inlaps niet meer tegen je racen, maar je netjes voorbij laten gaan.

PC specifiek
Er zijn ook een aantal PC specifieke verbeteringen doorgevoerd. Zo is DirectX11 ondersteuning toegevoegd en wordt Eyefinity nu officieel ondersteund. Met deze techniek is het mogelijk om met een set-up van meerdere schermen te spelen. Er zijn verder een aantal zaken geoptimaliseerd voor multicore processors en het saven van replays is verbeterd.

Release
Een voorlopige releasedatum voor de patch is er nog niet. Het team werkt momenteel nog steeds aan bugfixes en verbeteringen en zodra de patch bij Codemasters helemaal klaar en getest is moet deze nog gecertificeerd worden door Microsoft en Sony. Voordat de patch te downloaden zal zijn zullen er waarschijnlijk nog een paar weken voorbij zijn.

Codemasters benadrukt dat dit nog niet alle bugfixes en gameplay verbeteringen zijn. Wil je de voorlopige lijst helemaal lezen, check dan het Codemasters forum.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Meer info
Genre(s): Simulation Racer
Aantal spelers: -
Release: 24 september 2010
Stats
Aantal keer in collectie: 9
Aantal keer in wenslijst: 5

gerelateerde media