Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Martijn Gelissen (Re4zeN)
Geplaatst op: 6 oktober 2010 om 08:10

Bron: VG247
English Translation   Tags: Demo, Lucas Arts, Star Wars
xbox360

Demo Star Wars: Force Unleashed II volgende week

Nieuws | 6 oktober 2010 - Ontwikkelaar LucasArts heeft vandaag bekend gemaakt dat er een demo van Star Wars: The Force Unleashed II zal verschijnen op de Xbox Live Marketplace en in de PlayStation Store. demo demo zal op 12 oktober te downloaden zijn.

Demo level
De demo focust zich op het begin van de game en speelt zich af op een geheime Clone Fabriek op de planeet Kamino. In dit demo level kruip je in de huid van StarKiller welke wordt verscheurd door zijn herinneringen uit zijn verleden. bovendien wordt hij achterna gezeten door zijn vaer, Darth Vader. In de demo kun je aan de slag met de nieuwe dual light saber en een van de nieuwe Jedi powers, de Mind Trick.

Star Wars: The Force Unleashed II
In The Force Unleashed II nemen spelers opnieuw de rol van Galen Marek, ookwel StarKiller genoemd, op zich, vlak na de gebeurtenissen uit het eerste deel. In een poging om hem weer tot leven te brengen, wil Darth Vader hem klonen op Kamino. Na een ontsnapping begint Marek herinneringen te krijgen over een leven waarvan hij niet weet of het echt was. Alsof dat nog niet genoeg is ontmoet hij oud bekende General Rahm Kota, die beweert dat Jedi's niet eens gekloond kunnen worden. Heeft Rahm Kota het bij het verkeerde eind, of had Darth vader soms andere bedoelingen? De game ligt op 29 oktober in de winkels voor de Nintendo DS, PlayStation 3, Nintendo Wii en de Xbox 360.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: LucasArts
Uitgever: LucasArts
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 27 oktober 2010
Website: Officile website
Stats
Aantal keer in collectie: 5
Aantal keer in wenslijst: 4

gerelateerde media