Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 28 september 2010 om 11:45
xbox360

Winnaar F1 2010 Adrian Sutil polo

Prijsvraag | 28 september 2010 - We kwamen terug van de gamescom met een hele vette goodie, namelijk een polo van het Formule 1 team van Force India. Niet zomaar een polo, nee eentje met de handtekening van Adrian Sutil. Een mooie goodie om te winnen en aan te trekken als je F1 2010 aan het spelen bent!

Inzending
De winnende inzending komt van minimoi die het volgende antwoord gaf op de vraag welk moment uit het lopende Formule 1 seizoen hij graag na zou willen spelen:
"Uh, kan dit ook?En qua racen: de pole van Hamilton in Canada. Over een briljant rondje gesproken. Iedereen dacht dat er wel weer een Red Bull op pole zou staan, komt Hamilton nog even die laatste bocht door denderen. Formule 1 is niet enkel inhalen, Formule 1 is genieten van het gevecht dat je hebt met de baan. Zo perfect mogelijk over het asfalt scheuren dat je ronde na ronde duizendsten van je tijd afschroeft."Prijs
minimoi, van harte gefeliciteerd! Jij wint de door Adrian Sutil gesigneerde polo. Het was niet makkelijk kiezen, want er zaten heel veel goede inzendingen tussen, maar uiteindelijk trok minimoi aan het langste eind. Je krijgt binnenkort een mailtje met meer info.

Wil je in de tussentijd nog wat winnen? Doe dan snel mee aan de Resident Evil: Afterlife 3D prijsvraag.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Meer info
Genre(s): Simulation Racer
Aantal spelers: -
Release: 24 september 2010
Stats
Aantal keer in collectie: 9
Aantal keer in wenslijst: 5

gerelateerde media