Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 28 september 2010 om 10:44
xbox360

Codemasters werkt aan F1 2010 patch

Nieuws | 28 september 2010 - Sinds de lancering van F1 2010 vorige week zijn er flink wat bugs aan het licht gekomen. Codemasters heeft aangegeven dat het druk bezig is met een patch, maar men weet nog niet wanneer deze te verwachten is.

Bugs
De 2 grootste bugs zijn problemen met de pitstops waarbij de zogenaamde lollipop man veel te lang wacht om je auto weer te laten gaan na een pitstop. Vaak zit er ruimte genoeg tussen 2 auto's om er zelf tussen te kunnen, maar nog laat hij je wachten. Zo verlies je dankzij een pitstop soms veel plekken in de race. Het andere probleem heeft te maken met corrupte save data, waarbij gamers hun vorderingen in de carrière van F1 2010 kwijtraken.

Workaround
Tot de release van de patch is er voor beide bugs een workaround waarmee je ze kunt omzeilen. De pitstop bug is te voorkomen door een rondje eerder of later te pitten of door races te rijden langer dan 20-30%, omdat de AI daar meestal over meerdere rondes pit. De bug met de corrupte save data wordt veroorzaakt als je na de 2de of 3de vrije training waarin je R&D rondjes hebt gereden teruggaat naar de paddock en vervolgens je console of PC uitzet. Wil je dit dus voorkomen dan kun je het beste doorgaan totdat je de kwalificatie achter de rug hebt.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Meer info
Genre(s): Simulation Racer
Aantal spelers: -
Release: 24 september 2010
Stats
Aantal keer in collectie: 9
Aantal keer in wenslijst: 5

gerelateerde media