Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Rob Polman (RP89)
Geplaatst op: 27 mei 2010 om 10:12
xbox360

Rock Band 3 introduceert keytar?

Gerucht | 27 mei 2010 - Volgens een anonieme bron introduceert Rock Band - welke dit najaar verschijnt - de 'keytar' als nieuw instrument. Het gaat om een klein keyboard met toetsen dat ontworpen en gedragen dient te worden als een gitaar. Het was een behoorlijk populair instrument in de jaren '80.

1 nieuw instrument
Volgens Ars Technica is de keytar het enige instrument dat nieuw is in de game. Accessoire bedrijf Mad Catz neemt opnieuw de productie op zich, terwijl EA enkel de distributie verzorgt. Dat zal er blijkbaar toe leiden dat je in staat bent de game te kopen met elke combinatie van instrumenten.De volgende stap
Afgelopen week liet lead designer Dan Teasdale van Harmonix weten dat Rock Band 3 de volgende stap in het genre wordt. Muziekgames zijn de laatste jaren immens populair geweest maar in 2009 liep de verkoop van games als Guitar Hero, Rock Band en DJ Hero terug. Ontwikkelaar Harmonix wil met Rock Band 3 het muziek genre in games compleet vernieuwen en de keytar lijkt daar alvast onderdeel van.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Harmonix
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Genre(s): Music
Simulation
Aantal spelers: 1-7
Release: 28 oktober 2010
Stats
Aantal keer in collectie: 2
Aantal keer in wenslijst: 2

gerelateerde media