Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Thomas Janssens (Sir Thomas)
Geplaatst op: 18 april 2010 om 13:20
xbox360

Alan Wake draait volledig op 720p

Nieuws | 18 april 2010 - Er waren op sommige sites screenshots verschenen die deden vermoeden dat Alan Wake op 547p zou draaien en dat leverde toch enkele teleurgestelde reacties van fans op, maar die moeten zich volgens Remedy nergens zorgen over maken.

720p
Remedy Software liet er tegenover Examiner echter geen twijfel over bestaan dat Alan Wake volledig op 720p zal draaien. Dat die screens een resloutie van 547p deden vermoeden ligt volledig aan die sites en Remedy raadt dan ook af die verder te gebruiken.

Quote:
The game is 720p. Those screenshots are based off footage captured at 960x540 like cocorenut pointed out, of course there will be some downsampling involved.

As has said before Videogameszone and Gamepro both released footage without approval and due to the fact that we don't know how many compressions their videos went through or what process they took it's best not to use those videos as sources."


Alan Wake
Alan is een schrijver van horror boeken en na het overlijden van zijn vrouw zoekt hij rust in het dorpje Bright Falls. Hij heeft continu last van nachtmerries en besluit uiteindelijk om er een boek over te schrijven. Dit gaat echter niet goed en hij komt er achter dat de nachtmerries die hij in zijn boek beschrijft werkelijkheid beginnen te worden. Zowel de nachten als de nachtmerries worden steeds langer en het gevaar groter. Overdag probeert hij het mysterie te ontrafelen, maar 's nachts is het een kwestie van overleven.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Remedy Entertainment
Uitgever: Microsoft Studios
Meer info
Genre(s): Horror
Aantal spelers: -
Release: 14 mei 2010
Stats
Aantal keer in collectie: 30
Aantal keer in wenslijst: 44

gerelateerde media