Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Kevin Rol (keegan)
Geplaatst op: 10 maart 2010 om 09:49
xbox360

Zonder schrappen Black 2 geen Bodycount

Nieuws | 10 maart 2010 - Op VG247 heeft Codemasters designer Stuart Black verteld dat het spel Bodycount waarschijnlijk niet gemaakt zou zijn als het bedrijf de ontwikkeling van Black 2 niet gestaakt had.

Black en Black
Omdat het team van Black (de designer en de game) niet de goed richting kon geven aan het vervolg op het spel Black is uiteindelijk besloten om te stoppen met de verdere productie ervan. Dit ondanks het feit dat er toch al enkele maanden werk in gestoken was.

Quote:
I certainly did some preliminary pre-production work on Black 2 once we finished Black, the first three or four months. I moved on quite quickly after that.
A lot of the guys on the team Im working with here now carried on with that and did a lot of pre-production for about a year or so on Black [2], before that kind of bit the dust.

Bodycount
Hierdoor kwam de weg vrij voor de nieuwe game Bodycount die gisteren gepresenteerd werd. In Bodycount raak je verwikkeld in een clandestien gevecht om de macht over de wereld. Je bent als speler een waardevolle soldaat die toestemming heeft vijanden uit te schakelen die enkel bekend staan als 'Targets' die aangewezen zijn door de 'Network'. De game zal ook een online multiplayer en co-op modes hebben.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 2 september 2011
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media