Xbox Only
nieuws
Xbox default sfeerafbeelding

Auteur: Victor Verkroost (Diablos1979)
Geplaatst op: 27 februari 2010 om 19:46

Bron: CVG
English Translation   Tags: Codemasters, Bodycount
alg

Codemasters werkt aan Bodycount?

Nieuws | 27 februari 2010 - Eerder deze maand hadden we het nieuws dat Codemasters aan een nieuwe shooter werkte. Wellicht kunnen we nu een naam koppelen aan dit project, de uitgever heeft namelijk de naam Bodycount vastgelegd.

goedkeuring
De Trade Marks Journal bevestigt dat 'The Codemasters Software Company Limited' eigenaar is van de naam Bodycount. De uitgeverij had het patent op 1 april 2009 ingediend. Het patent is nu eindelijk goed gekeurd in de UK, dat maakte CVG bekend. In Amerika werd op 3 April 'Bodycount' ingediend door Codemasters bij de The United States Patent and Trademark Office. Verder is in het Industrial Property Digital Library van Japan te lezen dat op 4 april de naam Bodycount is geregistreerd.

Reactie
Het lijkt er dus op dat Codemasters bezig is met een nieuwe game die Bodycount heet. Of dit werkelijk het nieuwe project is waar onder andere Stuart Black aan werkt, is niet met zekerheid te zeggen. Een woordvoerder van Codemasters had er het volgende op te zeggen:

Quote:
Codemasters regularly applies for and registers trademarks relating to current, future and potential projects. We do not comment on the use of those trademarks until the appropriate time, such as a new title announcement.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk
Opgericht in 1986