Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Thomas Janssens (Sir Thomas)
Geplaatst op: 18 februari 2010 om 10:43
xbox360

Geen DLC meer voor Operaton Flashpoint

Nieuws | 18 februari 2010 - Ian Heller, als Community Manager werkzaam bij Codemasters, heeft een topic geopend op de officiŽle Operation Flashpoint: Dragon Rising fora met daarin de boodschap dat er geen downloadbare content meer voor het spel zou verschijnen. Hoewel de laatste DLC, relatief goed werd ontvangen.

Operation Flashpoint: Dragon Rising
Het verhaal van Operation Flashpoint 2: Dragon Rising speelt zich af op een eiland met een grote olievoorraad, net buiten de oostkust van Rusland en noordelijk van Japan. Operation Flashpoint 2: Dragon Rising speelt zich af in een fictionele setting waar Rusland en China in conflict zijn over wie de eigenaar is van het eiland. Het spel begint als Chinese troepen een offensief lanceren en, teruggrijpend op de titel de draak die rijst over het landĚ, belanden de spelers middenin een explosieve situatie die ieder moment uit de hand kan lopen.

Neon Engine
De soldaten, de wapens en de militaire voertuigen authentiek en gedetailleerd nagemaakt. De omgeving is een gedetailleerde simulatie van een bestaande locatie, stampvol details om een intrigerende en uitdagende tactische omgeving te creŽren.Operation Flashpoint 2: Dragon Rising maakt gebruik van een geŽvolueerde variant van de door de studio zelf ontwikkelde Neon-engine.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 9 oktober 2009
Stats
Aantal keer in collectie: 13
Aantal keer in wenslijst: 25

gerelateerde media