Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 29 januari 2010 om 12:01
xbox360

F1 2010 release in Q3?

Nieuws | 29 januari 2010 - Gamesjournalist Jan Meijroos plaatste vanochtend een bericht op zijn Twitter dat de F1 2010 game van Codemasters in het 3de kwartaal uit zal komen. Ook wist hij te melden dat de game voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 zal verschijnen.

Reactie Codemasters
Naar aanleiding van dit bericht hebben we contact opgenomen met Codemasters. Zij konden het bericht niet bevestigen en gaven aan dat dit tot de officiŽle bekendmaking van de releasedatum slechts een gerucht is. Wel bevestigde men dat de game niet op tijd klaar zal zijn om te lanceren wanneer het nieuwe seizoen op 14 maart begint met de Grand Prix van Bahrein. Wel gaven ze aan erg blij te zijn met de ontwikkelingen voor het 2010 seizoen, daarmee natuurlijk doelend op de terugkeer van Schumacher en Mercedes en de uitbreiding van het aantal teams.

F1 2010
Er is momenteel nog maar weinig concrete informatie bekend over F1 2010. Codemasters heeft zelf aangegeven dat het een realistische game wordt, met dynamische weereffecten en dat er veel nadruk komt te liggen op de online multiplayer.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Meer info
Genre(s): Simulation Racer
Aantal spelers: -
Release: 24 september 2010
Stats
Aantal keer in collectie: 9
Aantal keer in wenslijst: 5

gerelateerde media