Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Thomas Janssens (Sir Thomas)
Geplaatst op: 18 januari 2010 om 18:31
xbox360

Rock Band: The Beatles verkoopt relatief goed

Nieuws | 18 januari 2010 - Harmonix had al laten uitschijnen dat ze tevreden waren met de verkoopcijfers van The Beatles: Rock Band en nu zijn is er ook iets meer duidelijkheid geschept omtrent de aantal verkochte exemplaren van het spel. The LA Times meldt nu namelijk dat de game zon 1,7 miljoen keer over de toonbank is gegaan, waarvan dat 69% van de keren geuberde in de Verenigde Staten.

Grote concurrent Guitar Hero 5 verkocht net iets minder dan een miljoen keer vorig jaar, maar Guitar Hero: World Tour heeft de mijlpaal van 3 miljoen al lang bereikt. Anderzijds verkocht Rock Band 2, dat een stuk goedkoper was om te ontwikkelen dan The Beatles: Rock Band, dezelfde 1,7 miljoen exemplaren in enkele maanden en dan alleen al in de Verenigde Staten.

Er was vorig jaar dus duidelijk voor de eerste keer geen progressie meer te zien in muziekgames. Denken jullie dat de gamers dat genre gewoon beu zijn of is het gewoon een klein dipje dat Guitar Hero 6 en Green Day: Rock Band gemakkelijk zullen overwinnen?

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Harmonix
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Genre(s): Music
Aantal spelers: -
Release: 9 september 2009
Stats
Aantal keer in collectie: 2
Aantal keer in wenslijst: 2

gerelateerde media