Xbox Only
nieuws
Xbox default sfeerafbeelding

Auteur: Lorenzo Girardi (Siros7)
Geplaatst op: 5 februari 2009 om 07:32

Bron: Joystiq
English Translation   Tags: Snowblind Studios
alg

Warner Bros. neemt Snowblind Studios over

Nieuws | 5 februari 2009 - Ontwikkelaars komen en gaan tijdens deze economische crisis en ook worden er veel opgekocht. Zo ook Snowblind Studios welke overgenomen wordt door Warner Bros. Interactive. Deze ontwikkelaar is vooral bekend van Baldur's Gate: Dark Alliance. Details over de deal zijn niet vrijgegeven, maar bekend is dat de overname de positie van Warner Bros. op de games markt moet versterken.

Martin Temblay, president van Warner Bros. Interactive Entertainment, vindt de aankoop van Snowblind een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf waardoor hun ontwikkelcapaciteit sterk toenemen. Snowblind's laatste game, Death Tank voor de Xbox Live Arcade, zal nog steeds een release krijgen, hoewel op het moment geen release datum bekend is.

Warner Bros. probeert al langer een sterkere positie te krijgen in de games industrie. Zelf hebben ze al een aantal ontwikkelaars opgekocht en het bedrijf wordt genoemd als een mogelijke redder van Eidos Interactive. Ook staat Warner Bros. achter de komende games F.E.A.R. 2: Project Origin en Wanted: Weapons of Fate, waarvan ze de ontwikkeling overlaten aan respectievelijk Monolith en GRIN.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Verenigde Staten
Opgericht in 1918