Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Jasper Cleuters (whispo)
Geplaatst op: 5 september 2008 om 10:12

Bron: Ve3tro
English Translation   Tags: Harmonix, Rock Band 2
xbox360

Harmonix plaatst Rock Band Exporter op Marketplace.

Nieuws | 5 september 2008 - Vandaag heeft ontwikkelaar Harmonix, bekend van onder andere Rock Band en de originele Guitar Hero, haar “exporteer” programma op Xbox Live Marketplace geplaatst. Met dit programma kun je de liedjes van Rock Band over zetten naar Rock Band 2.

Eerder werd er door Harmonix al aangegeven dat het over zetten van de liedjes in totaal zes gigabyte aan vrije ruimte van de harde schijf zou vereisen. Veel mensen vreesde al dat ze veel ruimte zouden moeten vrij maken om het programma te kunnen gebruiken. Gelukkig blijkt nu dat het over zetten van de liedjes maar 1.52 gigabyte “kost”. Verder zullen liedjes die je niet meer wilt hebben ook gewoon weg gegooid kunnen worden. Drie liedjes zullen niet over te zetten zijn: Paranoid, Run to the Hills en Enter Sandman. Dit omdat de copyrights voor deze liedjes alleen maar gelden voor Rock Band en niet voor deel twee.

Rock Band 2 zal deze maand verschijnen in Amerika. Over een Europese release datum is nog niets bekend. Meer informatie over Rock Band 2 is er te vinden op de game pagina.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Harmonix
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Genre(s): Party
Music
Aantal spelers: -
Release: 20 november 2008
Stats
Aantal keer in collectie: 10
Aantal keer in wenslijst: 3

gerelateerde media