Xbox Only
nieuws
Xbox default sfeerafbeelding

Auteur: Martijn Gelissen (Re4zeN)
Geplaatst op: 16 juli 2008 om 11:03

Bron: Bungie
English Translation   Tags: Halo, Bungie, Chronicles
xbox360

[update] Alsnog nieuwe aankondiging van Bungie?

Gerucht | 16 juli 2008 - Inmiddels is de Microsoft E3 2008 Persconferentie ten einde. Vele games zijn aangekondigd, maar waar de meesten misschien stilletjes hadden gehoopt op een aankondiging van Bungie, bleef het karakteristieke muziekje aan het einde van de persconferentie achterwege. Dit terwijl Bungie in hun Podcast nog had gezegd dat er op 14 juli een grote aankondiging zou komen.

Ondanks dat Bungie schitterde door afwezigheid, ziet het er nu naar uit dat ons wel degelijk iets te wachten staat. De officile bungie.net is momenteel namelijk offline, waarbij er een interessant scherm wordt getoond. Zou er dan toch nog een aankondiging volgen?

Update:
Rechts onderin het scherm is een timer te vinden die aan het aftellen is. Wanneer de timer op 0 staat, wordt waarschijnlijk de nieuwe aankondiging gedaan.Update:
Met pijn in het hart, brengt Bungie het volgende nieuws naar buiten;
De aankondiging waar alle fans op zaten te wachten, die vandaag bekend zou worden gemaakt, is door de uitgever uitgesteld. Naar alle waarschijnlijkheid is Microsoft voor het uitstel verantwoordelijk. Volgens Bungie wordt de aankondiging gegeven als de tijd daarvoor rijp is en schamen ze zich door de fans nu teleur te stellen.
Zie hieronder het bericht van Harold Ryan, president van Bungie LLC op Bungie's website.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Verenigde Staten
Opgericht in 1991