Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Martijn Gelissen (Re4zeN)
Geplaatst op: 3 juni 2008 om 10:29

Bron: Eurogamer
English Translation   Tags: Codemasters, patch
xbox360

Xbox 360 versie Race Driver: GRiD kampt met problemen

Nieuws | 3 juni 2008 - Sinds vorige week ligt Race Driver: GRiD bij ons in de winkels. De game werd goed ontvangen maar desondanks kampt de Xbox 360 versie met enkele problemen. Op het officiŽle forum hebben namelijk diverse gamers geklaagd over de vele haperingen /frame-rate drops in de singleplayer modus. Gavin "Uncle Chewy" Raeburn antwoordde het volgende.

Quote:

We're close to getting to the root of the problem and we will be including a fix and a backup workaround option (just in case) in our forthcoming patch due within the next few weeks or sooner. We think the issue is due to specific drive hardware, possibly with bad blocks /sectors.


Het ziet er dus naar uit dat Codemasters hard aan een patch aan het werken is om de eerder beschreven problemen op te lossen. Volgens de uitgever komt het probleem waarschijnlijk voort uit conflicten met de harde schijf van de console. Als tijdelijke oplossing raadt Codemasters spelers aan om hun gamertag op te slaan op een memory card, de harde schijf te verwijderen en op die manier het spel verder te spelen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Meer info
Genre(s): Simulation Racer
Aantal spelers: 12
Release: 30 mei 2008
Stats
Aantal keer in collectie: 55
Aantal keer in wenslijst: 20

gerelateerde media