Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Martijn van der Kroef (Marley)
Geplaatst op: 8 mei 2008 om 13:26
xbox360

Win een BMW 3-serie met de Race Driver: GRID demo

Nieuws | 8 mei 2008 - Vandaag gaat de demo online van de racegame die door velen wordt gezien als ‘beste racegame van het jaar’. Met het spelen van deze demo die zowel single- als multiplayer bevat, maken spelers bovendien kans op een splinternieuwe BMW 3-serie. De auto wordt door Codemasters uitgereikt aan diegene die de snelste ronde neerzet met Race Driver: GRID demo voor de consoles. Deze demo is nú te downloaden voor de Xbox 360 en later vandaag ook voor de PlayStation 3.

Race Driver: GRID is de game waar het weer echt om het racen draait; de demo geeft een spannend voorproefje van de diverse aantrekkelijke disciplines die de game rijk is. Zo heeft de demo heeft een singleplayer optie in GRID World en er kan online met 12 gamers tegelijk over het circuit gescheurd worden in de ijzingwekkende Time Trial competitie, waarin spelers kans maken op een échte auto.

Om deel te kunnen nemen, moeten gamers hun snelste ronde invoeren op deze website. Als je snelste ronde eenmaal goedgekeurd is, wordt deze tijd aan de online ranglijst toegevoegd. De competitie wordt vrijdag 23 mei om middernacht beëindigd. De vijf snelste coureurs nemen het tegen elkaar op tijdens de Europese release van Race Driver: GRID op vrijdag 30 mei in London. Hier racen zij tegen elkaar en diegene met de beste tijd wint een echte BMW 3-serie.

Als toevoeging op de Time Trial-competitie, kunnen gamers in de demo van Race Driver: GRID drie GRID World races spelen. Kruip achter het stuur van een Ford Mustang GT-R auto om door de straten van San Fransisco te racen in de eBay Motors Muscle Cup. Drift in Japan tussen de docks van Yokahama in een Nissan Silvia S15 tijdens het Advan Drift Trophy tournement en scheur met een BMW 320si door de vlijmscherpe haarspeldbochten op het Jarama circuit in Spanje. Spelers die online de uitdaging aan willen gaan, kunnen met z’n twaalven tegelijk racen de Europese en Amerikaanse circuits.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Meer info
Genre(s): Simulation Racer
Aantal spelers: 12
Release: 30 mei 2008
Stats
Aantal keer in collectie: 55
Aantal keer in wenslijst: 20

gerelateerde media