Xbox Only
nieuws
Game

Auteur: Lutsen Koornstra (Thelklutsen)
Geplaatst op: 7 maart 2008 om 13:45
xbox360

Codemaster kondigt nieuwe FPS aan

Nieuws | 7 maart 2008 - Codemasters heeft een nieuwe First Person Shooter aangekondigd met de titel Damnation. In deze game kruip je in de huid van ene Rourke, die de strijd aangaat met een gevaarlijke wapenhandelaar. De Amerikaanse burgeroorlog is in Damnation iets langer uitgevallen dan werkelijk is gebeurd, namelijk tot ver in de 20e eeuw. Dit heeft er in de game voor gezorgd dat de industriële revolutie eerder is begonnen, waardoor de techniek inmiddels al verder is dan wij gewend zijn. Er is dus een mix tussen het oude Amerika, het Wilde Westen en moderne techniek die zelfs die van ons te boven gaat.

Rourke beschikt over de nodige portie aan lenigheid, hetgeen hij veel nodig zal hebben. Damnation draait namelijk om het uitvoeren van acrobatische moves en het oplossen van puzzels, om je zo door de grote open levels te verplaatsen en tegelijkertijd vele vijanden neerhaalt. Je vecht niet alleen tegen mensen, maar ook tegen een soort mensachtige robot, oftewel de Automan.

Damnation moet nog dit jaar uitkomen voor zowel de Xbox 360, PS3 en de PC. De eerste screens zijn tevens vrijgegeven, deze zijn hier te vinden.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Blue Omega Entertainment
Uitgever: Codemasters
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 29 mei 2009
Stats
Aantal keer in collectie: 4
Aantal keer in wenslijst: 1

gerelateerde media