Xbox Only
member review
Game

Auteur: DSB Doublekill
Geplaatst op: 24 mei 2011 om 18:56

L.A. Noire

Member Review | 24 mei 2011 - Ik heb deze game nu sinds hij uit is, en ik heb al lang genoeg gespeeld om er een goeie mening over te geven.

Ik vind de game zeer vermakelijk en vernieuwend. De winkels overvloeien tegenwoordig van shooters etc., maar een detective game zoals L.A. Noire was er nog niet. Het is dus een zeer aangename afwisseling en heeft een totaal origineel concept.

Qua gameplay heeft het spel een beetje weg van GTA IV, maar dat is ook de enige vergelijking. In plaats van dat je een crimineel speelt die alles en iedereen op zijn pad kapot schiet, speel je een agent/detective die juist moordenaars moet pakken.

Het hoofddoel van de game is het vinden van aanwijzingen van moorden en het ondervragen van getuigen en verdachten. Dit ondervragen is zéér realistisch, omdat de acteurs met een nieuwe techniek genaamd 'MotionScan' gefilmt zijn. Tijdens de ondervragingen moet je er achter zien te komen of iemand de waarheid spreekt of liegt, en dit is nog best pittig.

Al met al bied L.A. Noire naar mijn mening een leuke uitdaging en realistische gameplay. Het spel is niet eentonig en er valt genoeg te doen. Het is niet bepaald freeroam, maar dat is bij dit spel ook niet bepaald nodig.

plus- en minpunten
Zeer realistische gezichten door de MotionScan techniek
lang verhaal
uitdagend
vernieuwend
conclusie
Totaal score: 10 Een game die iedere gamer in zijn of haar collectie moet hebben.
10
reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Team Bondi
Uitgever: Rockstar Games
Meer info
Genre(s): Action
Aantal spelers: -
Release: 20 mei 2011
Stats
Aantal keer in collectie: 9
Aantal keer in wenslijst: 11
Boxshot
gerelateerde media