Xbox Only
member review
default sfeerafbeelding

Auteur: Cokkie
Geplaatst op: 10 september 2010 om 12:20

DeathSpank

Member Review | 10 september 2010 - Deathspank is een spel waarin je een rare held speelt die een zeldzaam artefact moet bemachtigen. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot en je zult ook verschillende missies moeten doen om zo dichterbij het artefact te komen.

Grafische Stijl
Grafische stijl van Deathspank is in ieder geval voor mij iets heel nieuws om te zien het lijkt net alsof je over een soort wereldbol heenloopt die continu met je mee draait. Ook lijken de huisjes van een soort karton waardoor het spel een unieke uitstraling krijgt. Ook in de omgeving zijn een hoop dingen 2D zoals de bomen en sommige niet speelbare karakters.


Wapens

Er zijn veel wapens beschikbaar in Deathspank, zo zijn er verschillende soorten zwaarden, bijlen en nog veel meer andere wapens. Maar je kunt ook nog gebruikmaken van speciale krachten. Deze zitten meestal op je wapens en deze kunnen ook gecombineerd worden. Het gebruik van deze wapens is ook zeer makkelijk te bedienen, je kunt de wapens op een knop instellen die je zelf het fijnste vind.

Armor

Na de vele wapens zijn er ook vele verschillende soorten armor beschikbaar. Deze kun je ook combineren met elkaar zodat je de meest rare combinaties krijgt. Ook de verschillende soorten armor bevatten speciale krachten. Meestal is dit in de vorm van weerstand tegen verschillende soorten aanvallen zoals vuur of ijs.
plus- en minpunten
Goede gameplay
Voice-acting
Open einde voor deel twee
Amper replay waarde
Van korte duur
conclusie
Totaal score: 74 Deathspank is een geweldige game die helaas niet zo heel erg lang duurt maar wel ontzettend leuk is om te spelen. Ook zijn de RPG elementen erg goed in deze game neergezet. Misschien dat alleen de prijs je nog kan weerhouden om deze game te gaan halen. De game is 1200 Microsoft punten.
Aanrader
reacties
#189957  | 10 september 2010 15:02 - blackdwarf
Avatar van blackdwarf
Reacties: 1.020
inhoudelijks zeg je niests over de game. je zegt over hoe dingen er uit zien en wat je er mee kan, maar je zeg niets over de gameplay. terwijl je volgens de punten wel een mening daarover hebt. allle min en plus punten moet je onderbouwen, maar dat mist in de review. ik wil je niet afzeiken, maar opbouwende kritiek is belangrijk voor de volgende keer .
#190246  | 15 september 2010 11:41 - OmedaveNL
Avatar van OmedaveNL
Reacties: 797
Ik heb je review gezien van Split second velocity, en die liet zien dat jij reviews kan schrijven, dit daarentegen, is een stuk minder. You can do better then this! neem je tijd ervoor.
#190267  | 15 september 2010 16:13 - Cokkie
Avatar van Cokkie
Reacties: 622
De volgende review word beter :$ . Bij deze
#194066  | 2 december 2010 20:47 - Sentinel
Avatar van Sentinel
Reacties: 1.201
Oke, ik probeer alles even op een rijtje te zetten, je behandelt nu:
- Grafische stijl
- Wapens
- Armor

Ik zou het eerder zo doen:
- Inleiding (vetgedrukt)
- Verhaal (vergeet de humor niet van de game en weinig tot niet spoilen)
- Gameplay (hierin verwerk je wapens & armor, maar ook dingen als menu-opbouw, spelinhoud etc.)
- Presentatie (hierin komt grafische stijl, maar ook audio, sfeer etc.)

Als je alles nou zo uitbreid als hierboven, kom je al een flink eind. Gooi er een tweede screenshot bij, paar honderd woorden toevoegen, en langere conclusie en je bent er ;]

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Hothead Games
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Genre(s): Action
Adventure
Release: 14 juli 2010
Prijs: 1200 MS Points
Stats
Aantal keer in collectie: 1
Aantal keer in wenslijst: 0
related headlines
Er zijn geen resultaten te weergeven.