Xbox Only
game
Stranglehold

Stranglehold

John Woo presents Stranglehold, van de befaamde regisseur van actiefilms, is een fantastische 3rd-person actie/avonturen-videogame voor de Xbox 360™. Speel de rol van Inspecteur Tequila Yuen, de bekendste rol van de internationale superster Chow Yun-Fat en ga verder met het verhaal van de invloedrijke actiefilm Hard Boiled.

Als snoeiharde politieman vecht je een persoonlijke vete uit met de drugsbaronnen van Hongkong. Je loyaliteit met de wetshandhavers wordt zwaar op de proef gesteld als je in Chicago vrouw wordt ontvoerd door de Russische maffia. Je worstelt om de balans te vinden tussen je plicht om de wet te handhaven en te doen wat je moet doen om je gezin te redden.

horLine

Features:

* Typerende filmactie: In combinatie met de regie van John Woo van de filmscènes en het verhaal als geheel, kun je in Stranglehold de ster zijn in een kaskrakende actiefilm met de gebruikelijke vechtscènes, schietscènes boordevol stunts, gecombineerd met fantastische cinematografie, superspannende stunts en zenuwslopende gevechten met voertuigen.

* Verbijsterende vuurwapengevechten en stunts: Voer onvoorstelbare stunts uit tijdens intense vuurgevechten zonder complexe instructies, zodat je de spanning van een film van John Woo zelf kunt voelen als je tegen railings oprent, aan kroonluchters zwaait en je boven op bewegende voorwerpen werpt.

* Motorische aspecten van Massive D: Dankzij een innovatieve engine voor de motoriek krijg je ongeëvenaarde interactiviteit door je omgeving als wapens te gebruiken.Volg je eigen unieke pad van vernietiging door elke omgeving.Stort giga muren, zware uithangborden en andere dodelijke voorwerpen neer op je vijanden.

* Innovatieve mechanica van Tequila Time: John Woo is de bedenker en maker van actie in films, andere games zijn maar imitatie.Met het unieke slow-motionsysteem van Tequila Time in Stranglehold kun je verbijsterende stunts met vuurwapens uithalen en hoef je je wapens alleen maar op te rapen om ermee aan de slag te kunnen.

* Unreal 3.0 en Havok: In Stranglehold wordt gebruik gemaakt van een sterk aangepaste versie van de engine van Unreal 3.0, geïntegreerd met het motorische systeem van Havok, waardoor de game-omgevingen en de personages nieuw leven ingeblazen krijgen door de echte next-gen graphics. Door de ongelooflijke "Rock 'n' Roll"-bewegingen kan alles in de wereld vernietigbaar en interactief zijn, waardoor het slagveld voortdurend verandert naar jouw eigen voorkeuren.

horLine

Online opties:

* Online multiplayer
* Offline multiplayer

horLine

PEGI rating:

16+  Geweld  

horLine

Officile website

Releasedatum: 21 september 2007

game info
Ontwikkelaar: Tradewest Games
Uitgever: Tradewest Games
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 21 september 2007
Website: Officile website
Stats
Aantal keer in collectie: 28
Aantal keer in wenslijst: 4
Boxshot
gerelateerde media