Xbox Only
game
Dead or Alive 4

Dead or Alive 4

Dead or Alive 4 maakt optimaal gebruik van de superieure technologie van de Xbox 360™ en biedt de ultieme game-ervaring op deze next-generation console. De game omvat alles wat de Xbox 360 te bieden heeft en de beste digitale gevechten die ooit op een gameconsole te zien waren.

Dead or Alive 4 gaat zowel in online als offline vechtscènes weer een stapje verder. De game maakt gebruik van de technologisch geavanceerde Xbox 360 hardware en geeft een nieuwe betekenis aan 3D high-definition graphics en geluid. Het resultaat is een van mooiste en meest realistisch uitziende videogames van dit moment. Ongeëvenaarde online mogelijkheden via Xbox Live™, fantastische nieuwe interactieve levels, een uitgebreide sterrencast met oude en nieuwe favorieten en een ingenieus DOA-vechtsysteem: dat zijn de ingrediënten van deze Xbox 360 game die je absoluut niet mag missen.

horLine

Features:

* DOA online: Leef je online uit op Xbox Live, met wereldwijde online toernooien, verbeterde online gameplay overal ter wereld, gedetailleerde scoreborden, de mogelijkheid om clans te vormen, een nieuwe, interactieve omgeving waar je kunt chatten en sms'en en nog veel meer!

* 3D high-definition graphics: Dead or Alive 4 combineert de geavanceerde technologie van de Xbox 360 en de expertise van de ontwikkelaar, Team Ninja, in een verbluffend mooie videogame met 3D graphics van ongeëvenaarde kwaliteit.

* Nieuwe personages en oude favorieten: Maak kennis met de nieuwe DOA-personages en bereid je voor op de terugkeer van Christie en Brad Wong, de favorieten van Dead or Alive 3!

* Interactieve niveaus: Fantastische nieuwe interactieve niveaus met 3D graphics en ongelooflijke details: je kunt elke haartje van de personages en elk blaadje kersenbloesem dat door de lucht dwarrelt, zien.

* Uitgebreide verhaallijn en cut-scenes: De nieuwe plotline en prachtige filmbeelden geven je een nieuwe kijk op de mysterieuze en fascinerende wereld van Dead or Alive.

* Nieuwe outfits: De personages dragen tijdens het vechten een verscheidenheid aan outfits. Sommigen hebben zelfs een nieuw kapsel!

* Ingenieus DOA-vechtsysteem: Het vechtsysteem van deze game is volledig vernieuwd, waardoor je favoriete personage nu een nog betere techniek heeft en nog strategischer kan vechten. Probeer het superingenieuze DOA-vechtsysteem meteen uit!

horLine

Online opties:

* Leaderboards
* Online multiplayer
* Offline multiplayer
* Co-op

horLine

PEGI rating:

16+  

horLine

Officile website

Releasedatum: 27 januari 2006

Related Items
Datum Type Titel
26 maart 2006 Review Dead or Alive 4
13 december 2005 Preview Dead Or Alive 4
26 maart 2006 Artikel Review Dead or Alive 4
14 januari 2006 Nieuws Reclame van Dead or Alive 4
3 januari 2006 Nieuws Filmpje van Dead or Alive 4
29 december 2005 Nieuws Nieuw filmpje Dead Or Alive 4
8 december 2005 Nieuws Dead or Alive nog iets later in Japan
7 december 2005 Nieuws Japanse Dead or Alive 4 reclame
28 november 2005 Nieuws Dead or Alive 4 mist Japanse launch
19 november 2005 Nieuws Beuken in Dead Or Alive 4
game info
Ontwikkelaar: Team Ninja
Uitgever: Microsoft Studios
Meer info
Genre(s): Fighting
Aantal spelers: 1-4
Release: 27 januari 2006
Website: Officile website
Stats
Aantal keer in collectie: 31
Aantal keer in wenslijst: 1
Boxshot
gerelateerde media