Xbox Only
game
Call of Duty: World at War

Call of Duty: World at War

In het nieuwste hoofdstuk wordt het strijdtoneel verplaatst richting de Grote Oceaan, waar je een nieuwe Tweede Wereldoorlog-ervaring beleeft In dit grimmige gevecht neem je het op tegen meedogenloze vijanden. Met behulp van de Call of Duty 4: Modern Warfare-engine negeert Call of Duty: World at War alle oorlogsregels en verandert het de WOII-strijd met een nieuwe vijand, nieuwe tactieken en de harde strijd in een moeilijk klimaat, die een generatie in de houdgreep hield. Je kruipt in de huid van Amerikaanse en Russische soldaten en beleeft een uiterst realistische en chaotische strijd dankzij de coöperatieve gameplay en wapens zoals de vlammenwerper.

Call of Duty: World at War introduceert het coöperatieve speltype en geeft daarmee de mantra ‘Niemand vecht alleen’ een verfrissende draai. Je kunt met z’n vieren online spelen, of met z’n tweeën op een gedeeld scherm op de consoles. Voor het eerst kun je de keiharde solomissies samen spelen, wat tactische voordelen oplevert en een gevoel van kameraadschap. In de coöp-campagne stijg je in rang en speel je bonussen vrij in het multiplayerspeltype door uitdagingen te voltooien en ervaringspunten te scoren. Daardoor kun je levels steeds opnieuw spelen, in je eentje of met teams.

horLine

Features:

* Call of Duty 4 technologie - Het spel is gebouwd met de engine van Call of Duty 4: Modern Warfare en brengt prachtige graphics met zich mee.

* Co-op - Voor het eerst in de serie zal er ook co-op in het spel te vinden zijn. Dit kun je offline met z'n tweeën en online met z'n vieren spelen.

* Innovatieve multiplayer - De multiplayer bouwt voort op het succes van de voorgangers en brengt een geheel nieuw party systeem.

* Baanbrekende geluidskwalitiet - De geluidsafdeling van Treyarch keert terug met geluiden en effecten die de ervaring van de oorlog nog realistischer maken.

horLine

Online opties:

* Online multiplayer
* Co-op

horLine

Offici‘le website

Releasedatum: 14 november 2008

game info
Ontwikkelaar: Treyarch
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 14 november 2008
Stats
Aantal keer in collectie: 64
Aantal keer in wenslijst: 50
Boxshot
gerelateerde media