Xbox Only
game
FaceBreaker

FaceBreaker

FaceBreaker brengt het Arcade-boksen terug naar de huiskamer. De game wordt ontwikkeld door hetzelfde team dat heeft gewerkt aan de bekroonde game Fight Night Round 3 en biedt spelers eindeloos plezier, een meeslepende gameplay en een waanzinnige komische vormgeving. In de confronterende Arcade-wereld vol egotrippers heeft elke bokser unieke eigenschappen en een herkenbare stijl. Zo is er Romeo, een 'latin lover' die bekend staat om zijn bekkenstoten en Molotov, een gigantische Russische sloper die de boksregels aan z'n laars lapt. Spelers kunnen nu ook een foto van hun eigen gezicht uploaden. De realistische weergave zorgt voor extra motivatie en bovendien kunnen spelers het zo opnemen tegen echte vrienden - of vijanden.

Timmer er vrolijk op los en kijk vol voldoening hoe het gezicht van je tegenstander helemaal vervormt, net als in een tekenfilm. Wacht op het juiste moment en maak dan met één verpletterende superstoot duidelijk wie de baas is. Wil je je tegenstander echt vernederen? Pest hem dan met je superieure vaardigheden en versla hem met één hand op je rug. In FaceBreaker is het gewoon leuk om het gezicht van je tegenstander te verbouwen.

horLine

Features:

* Face deformation technologie: Vervorm het gezicht van je tegenstander met rake klappen.

* Word een superster: et behulp van de Xbox Live Vision camera kan je je eigen gezicht importeren op je zelfgemaakte superster.

* Cartoony sfeer.

horLine

PEGI rating:

Geweld  

horLine

Officile website

Releasedatum: 5 september 2008

Related Items
Datum Type Titel
9 september 2008 Review FaceBreaker
19 augustus 2008 Preview FaceBreaker
10 augustus 2008 Nieuws FaceBreaker slaat achievements online
5 augustus 2008 Nieuws EA maakt cover van FaceBreaker bekend
21 juli 2008 Nieuws Peter Moore in FaceBreaker
1 februari 2008 Nieuws Website van FaceBreaker gelanceerd
game info
Ontwikkelaar: EA Canada
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Genre(s): Fighting
Sport
Aantal spelers: -
Release: 5 september 2008
Website: Officile website
Stats
Aantal keer in collectie: 2
Aantal keer in wenslijst: 2
Boxshot
gerelateerde media