Xbox Only
game
Tom Clancys Rainbow Six: Vegas 2

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2

Rainbow Six Vegas 2 speelt zich af voor, tijdens en na het eerste deel. De singleplayer campaign in Vegas 2 zul je niet meer spelen met Logan, maar met een nieuw personage genaamd Bishop. Bishop is nog een redelijke rookie en zal voor het eerst het leidinggeven op zich nemen. Rainbow Six Vegas 2 zal net zo vernieuwend zal zijn als het origineel en bevat een totaal nieuwe singleplayer alsook een uitgebreidere multiplayer.

horLine

Features:

* Eén personage voor single- en multiplayer: Het personage dat je creëert in Rainbow Six: Vegas 2 zal nu voor zowel de single- als de multiplayer mode gebruikt worden. Alle prestaties die je in de singleplayer behaalt zullen dus ook invloed hebben op de multiplayer, en andersom.

* Vernietigbare omgevingen: De kogels van de wat meer zwaardere wapens in Vegas 2 kunnen nu door muren en houten oppervlakten heen schieten. Kogels en explosieven kunnen nu delen van een cover vernietigen.

* Een nieuwe manier van wapens unlocken: Rainbow Six: Vegas 2 kent een geheel nieuw systeem voor het unlocken van nieuwe wapens en dergelijke. Het spel kent een drietal categorieën, Assault, Close Quarters en Marksmanship, die allen een verschillende categorie aan wapens bezit. Wil je graag een nieuwe sniper unlocken? Dan zul je punten moeten scoren in de Marksmanship categorie door veel headshots te maken.

* Verbeterde A.I. en sterkere vijanden: De A.I. van de vijanden is sterk verbeterd en bovendien zullen ze sterker bewapend zijn met bijvoorbeeld krachtigere vuurwapens en een schild om kogels af te weren.

* Kortere laadtijden en betere graphics online: Een groot kritiekpunt van Rainbow Six: Vegas was dat de multiplayer er lang niet zo mooi uit zag als de singleplayer. In Rainbow Six: Vegas 2 zien de graphics er online bijna net zo mooi uit als offline. Bovendien zijn de laadtijden een stuk korter en is er nu de mogelijkheid om van team te wisselen ook al is de server al vol.

* Een vernieuwde co-op mode: De nieuwe co-op mode in Rainbow Six: Vegas 2 kan met maximaal twee spelers gespeeld worden en volgt dezelfde campaign als die in de singleplayer, inclusief tussenfilmpjes. Ook is er nu de toevoeging van het 'drop-in, drop-out' systeem, waarbij spelers jouw match gewoon kunnen joinen en quitten wanneer ze maar willen.

* Nieuwe multiplayer mode Team Leader: Het doel is simpel; dood de Team Leader van de tegenstander met daarbij al zijn hulpjes of breng jouw Team Leader naar een veilige extraction point.

* Nieuwe multiplayer mode Total Conquest: Het winnende team moet drie sateliet schotels innemen voor 30 seconden achter elkaar.

horLine

Online opties:

* Leaderboards
* Online multiplayer
* Co-op

horLine

PEGI rating:

Geweld  

horLine

Releasedatum: 21 maart 2008

game info
Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal Studios
Uitgever: Ubisoft
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 21 maart 2008
Stats
Aantal keer in collectie: 59
Aantal keer in wenslijst: 9
Boxshot
gerelateerde media