Xbox Only
game
Gears of War

Gears of War

Gears of War is een game voor de Xbox 360 waarin tactische actie wordt gecombineerd met vele ontberingen. Gamers worden meegezogen in een intens en aangrijpend verhaal over de epische strijd tussen de mensheid en de Locust Horde, een ras angstaanjagende wezens die vanuit de krochten van onze planeet opdoemen.

Leid oorlogsheld Marcus Fenix en zijn team bij hun inspanningen om de opmars van deze genadeloze, afzichtelijke gedrochten te stuiten.

Met een revolutionair, tactisch gevechtssysteem en adembenemende, high-definition effecten van de nieuwe Unreal Engine 3 waan je je in een huiveringwekkend verhaal over oorlog en overleving.

horLine

Features:

* Meeslepend, episch verhaal: In dit aangrijpende verhaal, dat veel weg heeft van een echte Hollywood kaskraker, leid je Marcus Fenix bij zijn krachtmeting tussen geavanceerde menselijke technologie en de nietsontziende Locust Horde.

* Co-op team: A.I.-teamgenoten zijn niet te onderscheiden van menselijke spelers. Spraakherkenning en real-time nasynchronisatie zorgen voor een nog intensere game-ervaring.

* Onovertroffen visuele effecten: Door de Unreal Engine 3 technologie komen zelfs de kleinste details tot hun recht. Ervaar een gevarieerde, dynamische wereld waarin de personages tot leven lijken te komen.

* Intense, hyperrealistische gevechten: Het slagveld kan dodelijk zijn. Als je wilt overleven, moet je je vijand in toom houden met blind fire, dekking zoeken in interactieve omgevingen of wapens en teamgenoten gebruiken om je tegenstanders te slim af te zijn.

* Xbox Live actie: Met de next-generation Xbox Live kun je profiteren van persoonlijke matchmaking, statistieken van spelers bekijken, punten scoren, games aan je voorkeuren aanpassen en gamer-profielen maken en aanpassen.

horLine

Online opties:

* Leaderboards
* Online multiplayer
* Co-op

horLine

PEGI rating:

18+  Geweld  

horLine

OfficiĎle website

Releasedatum: 17 november 2006

game info
Ontwikkelaar: Epic Games
Uitgever: Microsoft
Meer info
Aantal spelers: 2-8
Release: 17 november 2006
Stats
Aantal keer in collectie: 195
Aantal keer in wenslijst: 4
Boxshot
gerelateerde media