Xbox Only
game
Brothers In Arms: Hells Highway

Brothers In Arms: Hell's Highway

Brothers In Arms Hell's Highway borduurt voort op het meeslepende verhaal, de ongeëvenaarde authenticiteit en de intense squad-actie en dropt je midden in Operation Market Garden; de grootste operatie van para's in de Tweede Wereldoorlog. Leid Matt Baker, Joe Hartsock en de rest van de 101e divisie luchtlandingstroepen, die "Hells Highway" moeten ontsluiten in een gedurfde poging om de oorlog snel te beslissen.

Je krijgt bevelen van het hoofdkwartier, gaat op patrouille, zoekt de vijand en zet een verwoestende aanval op poten. Als echte wapenbroeders gaan de personages interacties aan met jou en elkaar, tijdens onder meer het uitwisselen van munitie, het helpen van de gewonde bondgenoten en het bemannen van door teams bediende wapens. Als leider van de eenheid leer je je maten tijdens de operaties goed kennen. Elk personage heeft een eigen persoonlijkheid en achtergrond, en ontwikkelt zich gedurende het verhaal.

horLine

Features:

* Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de 101st Airborne paratroopers in de Tweede Wereldoorlog. Pak je geweer en sluit je aan bij het team.

* Stap in de kisten van een soldaat, duik omlaag, ga liggen, trek granaten van je borst en gooi ze naar je vijanden. Zie en voel de kracht van de ontploffingen om je heen.

* Hou je mannen in beweging en let goed op waar je dekking zoekt, want de levensecht reagerende wapens beschadigen, beuken, verkolen en verwoesten de wereld om je heen.

* Real-time cinematische effecten, physics en 6-channel Dolby Surround.

* Nieuwe derde squad geeft je het commando over bazooka en mortier teams.

* In het compleet nieuwe multiplayer-onderdeel kun je grote multiplayergevechten aangaan met tientallen spelers aan elke kant. De intensiteit en toegankelijkheid van een Deathmatch wordt hier gecombineerd met de team-gameplay die Brothers in Arms zo populair heeft gemaakt.

horLine

Online opties:

* Online multiplayer
* Co-op

horLine

Offici‘le website

Releasedatum: september 2008

game info
Ontwikkelaar: Gearbox Software
Uitgever: Ubisoft
Meer info
Aantal spelers: 16
Release: september 2008
Stats
Aantal keer in collectie: 33
Aantal keer in wenslijst: 26
Boxshot
gerelateerde media