Xbox Only
game
Tom Clancys Ghost Recon: Advanced Warfighter

Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter

Het is 2013, het Amerikaanse leger heeft zich uitgebreid, en kan nu eindelijk het Integrated Warfighter System (IWS) in zetten. IWS is een geavanceerde combinatie van de laatste technologie dat van een normale soldaat, een super soldaat maakt.

In Ghost Recon Advanced Warfighter zal je in de huid kruipen van Scott Mitchell, die de leiding heeft over de Ghosts en Special Forces, die uitgerust zijn met het IWS systeem. In deze actievolle shooter moet jij zorgen dat de president van de Verenigde Staten veilig blijft en is het de bedoeling dat gestolen nucleaire codes terug worden gevonden. De game speelt zich geheel af in Mexico City, waarvan verschillende gedetailleerde omgevingen zijn nagemaakt.

horLine

Features:

* Next-generation gamingtechnologie:Advanced Warfighter™ is van de grond af opgebouwd voor de Xbox 360™, waarbij de extra rekenkracht maximaal wordt benut voor de werkelijk fenomenale graphics en ontelbare innovatieve extra's.

* Word de soldaat van de toekomst:verwerf toegang tot de militaire technologie van de toekomst. Gamers zullen met een volledig geïntegreerd gevechtssysteem met geavanceerde wapens en communicatiesystemen de soldaat van de toekomst worden. Op basis van bestaand onderzoek door het leger bieden de Ghosts je een realistische kijk op de manier waarop over tien jaar oorlog wordt gevoerd.

* Revolutionaire functie:Gebruik de revolutionaire Cross-Com, een communicatieapparaat dat op satelliettechnologie draait.De Cross-Com is aan de monocle van de soldaat bevestigd en geeft een volledig bewustzijn van de omgeving en een goed overzicht over het slagveld. Leid het Ghost-squad en geallieerden en drones en stuur artillerie en luchtaanvallen. Zie wat je squad ziet en ontvang visuele en auditieve inlichtingen van geallieerden en onbemande drones.

* Adembenemende stadsomgeving:Eén hoofdstad, meerdere locaties.Ghost Recon Advanced Warfighter™speelt zich volledig af in Mexico City, een van de grootste steden ter wereld. Een adembenemend universum met minutieus detailwerk laat je volledig meeslepen in de stadsoorlog van de toekomst.

* Ongekende ervaring in multiplayer mode:Ghost Recon Advanced Warfighter™levert, net als de voorgaande Ghost Recon-titels, toonaangevende multiplayer en cooperative gameplay voor Xbox Live®.

horLine

Online opties:

* Leaderboards
* Online multiplayer
* Offline multiplayer
* Co-op

horLine

PEGI rating:

16+  Geweld  

horLine

Officile website

Releasedatum: 10 maart 2006

Related Items
Datum Type Titel
16 maart 2006 Review Ghost Recon: Advanced Warfighter
game info
Ontwikkelaar: Ubisoft Red Storm
Uitgever: Ubisoft
Meer info
Aantal spelers: 8
Release: 10 maart 2006
Website: Officile website
Stats
Aantal keer in collectie: 59
Aantal keer in wenslijst: 1
Boxshot
gerelateerde media