Xbox Only
game
Assassins Creed

Assassin's Creed

Het is het jaar 1191 en het rommelt in het Heilige Land. De derde kruistocht is in volle gang en de legers onder leiding van koning Richard I, ook wel leeuwenhart genoemd, hebben de stad Arce inmiddels veroverd. Het uiteindelijke doel van de kruisvaarders is Jeruzalem te ontdoen van de moslims, maar zover zijn ze zeker nog niet.

Jij bent Altaïr, een strijder die zijn land beschermt tegen de lompe christenen, die spreken van nobele daden en goddelijke plannen, maar ondertussen al rovend en moordend het land verkrachten. Je vermoordt dus alleen kruisvaarders en Saracenen, niet alleen om de kruistocht te stoppen maar zeker ook om je goede naam te zuiveren en je aanzien weer terug te verdienen.

In drie prachtig nagebouwde steden moet je een weg zien te vinden door de nauwe straatjes en drukke markten. Maak gebruik van de gebouwen om ongezien langs de bewakers te glippen of los op in de menigte als je achterna wordt gezeten.

horLine

Features:

* Wordt een meedogeloze moordenaar en wordt heer en meester over wapens, tactieken en vaardigheden om je tegenstanders te vermoorden. Plan je aanval en sla toe zonder genade, vecht om weg te komen.

* Realistische omgevingen die reageren op jouw acties. Ervaar een levendige wereld waarin al je acties consequenties hebben. Groepen mensen zullen je helpen of tegen werken tijdens je missies.

* Actie met een nieuwe dimensie. Volledige vrijheid, vermoord je doelwit waar, wanneer en hoe jij dat wilt. Achtervolg je slachtoffers in open omgevingen, over gebouwen of te paard. Doe wat je moet doen om je doel te bereiken.

* Herleef de tijd van de kruistochten en stap in het heilige land van de 12e eeuw.

* Levensechte graphics, realistische gedetailleerde omgevingen, stevige actie en realistische zwaardgevechten en animaties.

* Gebruik diverse middeleeuwse wapens.

* Een echte next-gen ervaring dankzij de vanaf de grond opgebouwde proprietary engine.

horLine

Discussieer mee op het forum over Assassin's Creed

horLine

PEGI rating:

16+  

horLine

Offici‘le website

Releasedatum: 16 november 2007

game info
Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal Studios
Uitgever: Ubisoft
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 16 november 2007
Stats
Aantal keer in collectie: 179
Aantal keer in wenslijst: 4
Boxshot
gerelateerde media