Xbox Only
game
One - Cyberpunk 2077

One - Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 is een open-wereld RPG met een non-lineair verhaal, waarin spelers ook enkele plaatsen uit de 'pen en papier'-RPG Cyberpunk 2020 bezoeken. De open-wereld geeft spelers de mogelijkheid om gebruik te maken van een heleboel wapens, augmentaties, gadgets en meer. In Cyberpunk 2077 bevindt de speler zich in het donkere Night City, een wereldstad met een grimmige toekomst. Cyberpunk 2077 vertelt het verhaal van een man, opgegroeid op de straat, die een betere toekomst voor zichzelf wil realiseren. Dit probeert hij door te overleven in een wereld waar boostergangs en megacorporaties de plak zwaaien.

Chaos en armoede
Cyberpunk 2077 geeft je een grimmige blik een toekomst waar technologie hand in hand gaat met alle lagen van de bevolking. Lichamelijke augmentaties die de maatschappij moesten helpen hebben de problemen enkel verergerd, wat leidde tot chaos op de straten. Nieuwe uitvindingen veroorzaakten verslavingen en armoede werd een nog groter probleem. Straten zijn gevuld met junkies die verslaafd zijn aan een nieuw soort entertainment: 'braindance'.

Braindance
Braindance is een goedkope manier om de emoties en prikkels van iemand anders te ervaren; iemand dat een veel spannender leven leidt. Braindances zijn digitale opnames van iemands ervaringen. De gebruiker kan deze braindance direct in zijn zenuwstelsel 'streamen' via speciale hersen-augmentaties, de zogenaamde BD-speler. Deze braindances geeft de 'kijker' de mogelijkheid om alle emoties, spierbewegingen en prikkels die opgenomen zijn te ervaren. De meeste braindances worden gemaakt door megacorporaties, maar sommige opnames worden ook illegaal verspreid. Het kan wel eens gebeuren dat je de ervaringen van een seriemoordenaar herbeleeft, wat niet enkel betekent dat je zijn daden ziet maar ook zijn leven en lust naar moord en voldoening leidt.

horLine

OfficiĎle website

Releasedatum: 2017

game info
Ontwikkelaar: CD Projekt RED
Uitgever:
Meer info
Genre(s): RPG
Aantal spelers: -
Release: 2017
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media